Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Govern anunciarà aquest dilluns la nova data d'aplicació obligatòria del passaport covid

Aragonès espera que es pugui exigir a principis d'aquesta setmana, després de solucionar els problemes tècnics

Imatge d'un cartell sobre l'obligació de portar el certificat de vacunació al gimnàs Duet Sports La Plana Imatge d'un cartell sobre l'obligació de portar el certificat de vacunació al gimnàs Duet Sports La Plana MARTA CASADO PLA
Catalunya ACN
Dilluns, 29 Novembre 2021 07:41

El passaport covid encara no serà necessari dilluns en bars, restaurants, residències, i gimnasos, però el Govern espera que es torni a aplicar de manera obligatòria a principis de setmana. De fet, anunciarà la nova data dilluns, després de la reunió que farà la comissió de seguiment per avaluar la situació.

Així ho ha explicat el president del Govern, Pere Aragonès, qui ha assegurat que tècnics del Departament de Salut i del de Polítiques Digitals i Administració treballen intensament per fer possible la descàrrega "massiva" del passaport. Aragonès ha defensat l'ús obligatori del passaport covid degut a l'augment de casos i l'aparició de noves variants. També ha animat la població que encara no està vacunada a fer-ho.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: