Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Giró apel·la a la "responsabilitat" dels grups perquè no obstaculitzin la tramitació dels pressupostos

El conseller d'Economia defensa que són els comptes que "Catalunya necessita"

Imatge del conseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró, al costat de la presidenta de la Comissió, Raquel Sans, el 15 de novembre del 2021 Imatge del conseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró, al costat de la presidenta de la Comissió, Raquel Sans, el 15 de novembre del 2021 PARLAMENT DE CATALUNYA
Catalunya ACN
Dilluns, 15 Novembre 2021 22:35

El conseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró, ha apel·lat aquest dilluns a la "responsabilitat" dels grups parlamentari perquè no obstaculitzin la tramitació dels pressupostos. Giró ho ha demanant en el transcurs de la Comissió d'Economia i Hisenda els comptes en el seu departaments. El conseller s'ha refermat en el "pressupostos o pressupostos" de la setmana passada. "No ens podem permetre continuar en un estat de provisionalitat que ens impedeix aprofitar oportunitats com les que tenim davant", ha assenyalat Giró. Pel conseller, Catalunya necessita uns pressupostos i aquests són els pressupostos que Catalunya necessita", ha conclòs.

En la seva intervenció, Giró ha reclamat als grups que avaluïn objectivament "si aquests pressupostos són o millor que la pròrroga dels del 2020" i ha insistit analitzin amb deteniment els comptes i "avaluïn amb consciència si estan tan allunyat del seu sentit de país". "Estic convençut que no impediran la seva aprovació", ha afegit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: