Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès defineix els pressupostos com els més expansius dels últims anys i que permetran actuar com un Estat emprenedor

El president assegura que els comptes són un salt endavant i que ajudaran a definir el país a 20 anys vista

Imatge del president de la Generalitat Pere Aragonès, al faristol de la Nit de l'Empresari de la patronal Cecot Imatge del president de la Generalitat Pere Aragonès, al faristol de la Nit de l'Empresari de la patronal Cecot ALBERT SEGURA LORRIO
Catalunya ACN
Dimecres, 10 Novembre 2021 00:31

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, assegura que els pressupostos que el Govern ha proposat per al 2022 són els més expansius dels darrers anys i que permetran que Catalunya actuï "com l'Estat emprenedor que vol ser". Aragonès ho ha dit a la Nit de l'Empresari que la patronal Cecot ha organitzat aquest dimarts a Terrassa (Vallès Occidental).

En la seva intervenció, el president ha posat de manifest que els comptes suposen un salt endavant, tant en l'aspecte quantitatiu com qualitatiu amb els 4.000 milions d'euros previstos: "Són els més expansius dels darrers anys", ha assenyalat. Amb tot, ha destacat que els comptes formaran part del procés per definir el país a 20 anys vista.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: