Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vilalta veu "marge" per convèncer la CUP de votar els pressupostos i defensa la majoria que va investir Aragonès

ERC diu que els comptes "suposaran un canvi de rumb" i un "gir a l'esquerra"

Imatge de la portaveu d'ERC, Marta Vilalta Imatge de la portaveu d'ERC, Marta Vilalta MAR PUIG / ERC
Catalunya ACN
Dimarts, 09 Novembre 2021 00:29

La secretària general adjunta d'ERC i portaveu del partit, Marta Vilalta, ha dit veure "marge" per convèncer la CUP de votar favorablement els pressupostos de la Generalitat que presentarà dimarts el Govern. Ho ha dit en una roda de premsa aquest dilluns en què ha reivindicat la majoria que va fer possible investir Pere Aragonès com a president de la Generalitat –amb els vots dels republicans, la CUP i JxCat– i ha assegurat que els comptes del 2021 "suposaran un canvi de rumb": "Un gir a l'esquerra en el marc duna legislatura que va defensant i conquerint drets". N'ha lloat alguns detalls que s'han anat coneixent, com la recuperació de la gratuïtat del segon any de parvulari, la creació d'una energètica pública i la partida d'habitatge.

Tot i que la CUP fa dies que avisa que veu insuficient el projecte de pressupostos i es mostra crítica amb algunes polítiques del Govern, Vilalta ha insistit que els anticapitalistes són "l'aposta" i que les converses encara continuen malgrat els recels de la CUP. "Les diverses carpetes s'estan negociant i, atès que s'estan negociant, hi ha marge", ha insistit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: