Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

En Comú Podem reclama a les forces d'esquerres que donin suport als "millors" pressupostos de l'Estat de la "història"

Els comuns estan oberts a negociar els comptes per "millorar-los"

Imatge de la portaveu d'En Comú Podem al Congrés, Aina Vidal, del secretari general de CCOO, Javier Pacheco, entre d’altres, participant en el debat El Treball al segle XXI fet a Tarragona Imatge de la portaveu d'En Comú Podem al Congrés, Aina Vidal, del secretari general de CCOO, Javier Pacheco, entre d’altres, participant en el debat El Treball al segle XXI fet a Tarragona MAR ROVIRA
Catalunya ACN
Dissabte, 16 Octubre 2021 22:49

En Comú Podem ha demanat a Esquerra Republicana que aprovi els Pressupostos Generals de l'Estat. La portaveu d'En Comú Podem al Congrés dels Diputats, Aina Vidal, ha afirmat que els comptes seran "els millors pressupostos que hem tingut a la història objectivament, entre altres coses, perquè tindrem un sostre d'impostos molt més alt". Vidal ha fet aquestes declaracions aquest dissabte a Tarragona, on el partit ha organitzat el debat 'El Treball al segle XXI'.

Els comuns confien que les formacions d'esquerres que donen suport al govern espanyol al Congrés aprovin els comptes i es mostren oberts a "millorar-los" en el procés de negociació entre els partits.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: