Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP fa una crida a participar a l'apagada elèctrica per denunciar "l'estafa" de la pujada del preu de la llum

Els anticapitalistes defensen una energètica pública per "fer front als oligopolis"

La iniciativa, que proposa aturar el consum elèctric durant mitja hora a partir de les 10 del vespre, ha estat impulsada pels partits independentistes i sobiranistes de Catalunya, les Illes, País Basc i Galícia amb presència al Congrés La iniciativa, que proposa aturar el consum elèctric durant mitja hora a partir de les 10 del vespre, ha estat impulsada pels partits independentistes i sobiranistes de Catalunya, les Illes, País Basc i Galícia amb presència al Congrés ARXIU / INFOCAMP
Catalunya ACN
Divendres, 08 Octubre 2021 15:13

La CUP ha fet una crida a participar a l'apagada elèctrica convocada per aquest divendres al vespre per denunciar "l'estafa" de la pujada constant del preu de la llum. La iniciativa, que proposa aturar el consum elèctric durant mitja hora a partir de les 10 del vespre, ha estat impulsada pels partits independentistes i sobiranistes de Catalunya, les Illes, País Basc i Galícia amb presència al Congrés dels Diputats. El diputat de la CUP al Congrés Albert Botran ha explicat que també es vol evidenciar que aquests territoris "no tenen la sobirania necessària per combatre l'abús dels oligopolis".

Els cupaires també han apuntat que "la millor opció" per garantir el dret a l'accés a un subministrament bàsic i "acabar amb el negoci de la llum" és crear una empresa energètica pública.

Els partits que han impulsat la iniciativa són els signants de l'anomenat pacte de la Llotja de Mar al Congrés dels Diputats ERC, Junts, CUP, EH Bildu, BNG, Més per Mallorca i Més per Menorca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: