Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès condiciona la negociació amb l'Estat a la fi de la repressió: "Si no acaba, serà molt difícil parlar de res"

El president demana a l'independentisme "unitat d'acció" i que "aparqui el tacticisme" per a reforçar la taula de diàleg

Imatge del president del Govern, Pere Aragonès, en el debat de política general del Parlament Imatge del president del Govern, Pere Aragonès, en el debat de política general del Parlament JOB VERMEULEN / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 29 Setembre 2021 00:29

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha dedicat gran part del discurs al seu primer debat de política general a parlar de la taula de diàleg i de la negociació amb l'Estat. Així, Aragonès ha tornat a cridar a "no desaprofitar l'oportunitat històrica" i "no posar traves" al procés. En aquest sentit, però, ha volgut avisar que calen "passos decisius també per part de l'Estat", i ha reclamat que acabi "amb la repressió" si realment vol dialogar.

"És el primer pas per negociar és acabar amb la repressió", ha dit, condicionant així la taula de diàleg i avisant que sense això "serà molt difícil parlar de res". Al sobiranisme, a més, li ha demanat "unitat d'acció" i que "aparqui el tacticisme" per a reforçar la taula de diàleg.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: