Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sánchez anuncia que es reunirà amb Aragonès i assistirà a la taula de diàleg, que serà el proper dimecres

Ofereix refrendar el pacte al qual arribin els executius però alerta que si es va a màxims "el diàleg durarà poc"

El president espanyol, Pedro Sánchez, saluda el cap del Govern, Pere Aragonès, a l'escala de la Moncloa abans de reunir-se el 29 de juny de 2021 El president espanyol, Pedro Sánchez, saluda el cap del Govern, Pere Aragonès, a l'escala de la Moncloa abans de reunir-se el 29 de juny de 2021 BERNAT VILARÓ / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 14 Setembre 2021 00:27

La taula de diàleg serà dimecres i el president del govern espanyol hi serà. Ha estat el mateix Pedro Sánchez qui s'ha encarregat d'esvair els dubtes en una entrevista a TVE, en horari de màxima audiència. "Sempre he defensat que ens he d'escoltar i faig una aposta ferma pel diàleg i per la retrobada", ha indicat, just abans de confirmar que liderarà la delegació espanyola.

Sánchez ha insistit en la fórmula de buscar el que uneix la societat catalana i espanyola però s'ha mostrat inflexible en el punt del referèndum d'autodeterminació, que ha tornat a denegar.

Sí s'ha mostrat partidari que la societat catalana refrendi l'hipotètic pacte que surti de la taula, però ha alertat la part catalana que si opta per màxims, "el diàleg durarà poc".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: