Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cremen una foto de Sánchez i Aragonès a la protesta de l’esquerra independentista

Els manifestants també encenen banderes espanyoles i europees

Un grup de manifestants de la marxa convocada per l'esquerra independentista, encaputxats, cremen una foto de grans dimensions amb la imatge de Pedro Sánchez i Pere Aragonès, l'11 de setembre del 2021 Un grup de manifestants de la marxa convocada per l'esquerra independentista, encaputxats, cremen una foto de grans dimensions amb la imatge de Pedro Sánchez i Pere Aragonès, l'11 de setembre del 2021 MIQUEL CODOLAR / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 12 Setembre 2021 00:01

Un grup de manifestants de l’esquerra independentista encaputxats han cremat una fotografia de gran dimensions del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el president espanyol, Pedro Sánchez. Els manifestants també han encès banderes espanyoles i europees. La protesta ha començat poc després de dos quarts de set del vespre a la plaça Urquinaona, i la crema de fotografies i banderes s’ha fet a l’Arc de Triomf. La marxa està convocada per organitzacions com la CUP, Arran, Alerta Solidària, el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Endavant i la Coordinadora Obrera Sindical (COS) i està previst que acabi a la plaça comercial del Born. Sota el lema ‘La lluita és l’únic camí’, la protesta també ha desplegat una gran estelada.

La marxa ha fet el recorregut des d’Urquinaona a Ronda de Sant Pere i fins a Arc de Triomf, per acabar a la plaça comercial del Born.

El gruix de la manifestació inclou activistes que criden consignes feministes i anticapitalistes. També hi ha molts manifestants amb cartells en contra de l'ampliació de l'aeroport del Prat, i alguns amb banderes soviètiques.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: