Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Institucions, partits i entitats reten homenatge a Rafael Casanova en la tradicional ofrena floral per la Diada

Enguany es recupera la presència de la banda de música i de la guàrdia d'honor davant del monument

Imatge dels Mossos d'Esquadra en la ofrena floral al monument de Rafael Casanova, l'11 de setembre del 2021 Imatge dels Mossos d'Esquadra en la ofrena floral al monument de Rafael Casanova, l'11 de setembre del 2021 JOB VERMEULEN / ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 11 Setembre 2021 10:49

Poc després de les 8 del matí ha començat la tradicional ofrena al monument a Rafael Casanova de Barcelona per la Diada. Institucions, partits i entitats reten homenatge a qui va ser conseller en cap de Barcelona durant la Guerra de Successió i ho fan just al punt on va caure ferit l'11 de setembre de 1714, a l'actual cruïlla entre Ali Bei i Ronda de Sant Pere. Els més matiners que han dipositat la corona de flors han estat Mossos i Agents Rurals amb el seu conseller, Joan Ignasi Elena, al capdavant. Pocs minuts després els han seguit representats de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Es preveu que al llarg del matí representants de les institucions catalanes, partits polítics i entitats participin a l'homenatge a Rafael Casanova. S'hi espera la presència de membres del Govern i de la Mesa del Parlament, així com de tots els partits polítics excepte Cs i Vox. Per part del PPC hi assistirà Josep Bou, regidor a l'Ajuntament de Barcelona. També dipositaran una corona els sindicats CCOO i UGT.

A diferència de l'any passat, marcat per la forta incidència de la pandèmia, enguany sí que hi ha hagut presència de la guàrdia d'honor i de la banda de música, de manera que l'himne dels segadors ha tornat a sonar a les ofrenes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: