Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès no concep la taula de diàleg sense Sánchez i l'avisa que si no compleix els acords "tot saltarà pels aires"

El president del Govern augura que abans del 2030 Catalunya haurà votat la resolució del conflicte

Imatge del president del Govern, Pere Aragonès, en roda de premsa després de l'últim Consell Executiu del curs polític, el 3 d'agost del 2021 Imatge del president del Govern, Pere Aragonès, en roda de premsa després de l'últim Consell Executiu del curs polític, el 3 d'agost del 2021 ARNALD PRAT
Catalunya ACN
Dimarts, 31 Agost 2021 09:22

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, no concep la taula de diàleg sense la presència del cap del govern espanyol, Pedro Sánchez. En una entrevista aquest dilluns a TV3, Aragonès ha subratllat que "no entendria" que Sánchez no assistís a la reunió prevista per la setmana del 13 de setembre.

A més, el cap del Govern ha avisat al president espanyol que, si no compleix l'acord d'investidura entre PSOE i ERC -que fixava el compromís per resoldre el conflicte en la taula de diàleg-, "tot saltarà pels aires".

Aragonès també ha augurat que Catalunya haurà votat la resolució del conflicte polític abans del 2030 i que, per tant, el país podrà presentar-se amb la seva pròpia bandera als Jocs Olímpics d'Hivern d'aquest any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: