Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Puigneró defensa la unilateralitat per tenir "força" a la taula: "L'Estat ha de saber que estem disposats a tornar-hi"

El vicepresident creu que el Govern anirà "venut" a negociar amb Madrid si renuncia a la via unilateral

Imatge del vicepresident del Govern, Jordi Puigneró en la seva arribada a Prada Imatge del vicepresident del Govern, Jordi Puigneró en la seva arribada a Prada GERARD VILÀ / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 22 Agost 2021 15:29

El vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha defensat la via unilateral com a estratègia per negociar amb l'Estat. Durant la cloenda de la 53a edició de la Universitat Catalana d'Estiu a Prada, aquest diumenge, Puigneró ha advertit que l'independentisme no pot renunciar a la unilateralitat "en cap cas". "Per un tema de negociació, si vols anar fort a la taula has de tenir aquesta carta", ha argumentat. El vicepresident considera que el govern espanyol ha de saber que l'independentisme està "disposat" a "tornar-hi". "Si l'Estat entreveu que renunciem a aquesta via, anirem venuts a qualsevol tipus de negociació. Hem de tenir-la molt present, i l'Estat ha de tenir molt present que la podem tornar a utilitzar", ha conclòs.

El vicepresident també ha assegurat que Junts s'asseurà a la taula de diàleg, però que no vol ser a la "taula de perdre el temps". Així, ha advertit que, si el president espanyol, Pedro Sánchez, bloqueja l'espai de negociació, la taula "no durarà dos anys".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: