Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Govern suspèn acampades, limita l'oci i restringeix activitat agrícola amb maquinària a 279 municipis pel risc de foc

Les mesures estaran vigents durant cinc dies des de la publicació de la resolució, prevista per aquest vespre

Un ciclista gira cua en saber que està tancat el cap de Creus Un ciclista gira cua en saber que està tancat el cap de Creus CAROLA LÓPEZ / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 11 Agost 2021 20:36

El Govern ha cancel·lat les acampades i rutes del lleure juvenil, ha suspès les activitats esportives en el medi natural i també l'activitat agrícola amb maquinària, a excepció de la recollida de fruita, entre les 10.00 i les 20.00 hores en 279 municipis de 24 comarques pel risc d'incendi.

En aquests, en risc 3 del Pla Alfa, també s'ha suspès el transport en zona forestal i els treballs en línies elèctriques no essencials, així com el manteniment i les obres en infraestructures i vies, exceptuant el que indiqui Trànsit. Tampoc es podrà accedir amb mitjans motoritzats al medi natural, a excepció dels residents i treballs inajornables.

Les mesures estaran vigents 5 dies a partir de la publicació de la resolució, prevista per aquest vespre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: