Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Parlament aprova la creació del fons que avala els ex-alts càrrecs davant el Tribunal de Comptes

Els independentistes hi han votat a favor, i PSC i comuns s'han abstingut, mentre Vox, Cs i PPC s'hi ha oposat

El conseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró, i el president Aragonès durant el ple del Parlament del 29 de juliol del 2021 El conseller d'Economia i Hisenda, Jaume Giró, i el president Aragonès durant el ple del Parlament del 29 de juliol del 2021 ARNALD PRAT / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 30 Juliol 2021 07:48

El ple del Parlament ha aprovat el decret del Govern que crea el fons complementari de riscos de la Generalitat, el sistema que l'executiu va posar en marxa per a avalar alts càrrecs i ex-alts càrrecs de l'administració catalana encausats per procediments com el que ara té obert el Tribunal de Comptes. El vot favorable dels independentistes –ERC, JxCat i CUP-, i l'abstenció d'En Comú Podem i el PSC han sumat molt més que els vots contraris de Vox, Cs i el PPC.

La votació s'han fet ben entrada la tarda, perquè s'ha hagut d'esperar que el Consell de Garanties Estatutàries emetés el seu dictamen sobre el decret avalant-lo. El ple també ha aprovat que es tramiti com a projecte de llei per a introduir les modificacions que recomana el CGE.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: