Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Generalitat pagarà el lloguer de famílies vulnerables a punt de ser desnonades

El pla s'inicia amb 20 MEUR i els primers beneficats seran les 185 famílies amb data assenyalada fins al 15 d'octubre

Imatge d'arxiu de la consellera de Drets Socials, Violant Cervera Imatge d'arxiu de la consellera de Drets Socials, Violant Cervera BLANCA BLAY / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 29 Juliol 2021 07:16

La Generalitat pagarà el lloguer de les famílies amb vulnerabilitat social acreditada que estiguin a punt de ser desnonades per impagament de lloguer, segons ha anunciat la consellera de Drets Socials, Violant Cervera. L'administració esdevindrà l'arrendatària i afrontarà el deute pendent fins a un màxim de sis mesos i el pagament del lloguer del nou contracte de 5 o 7 anys mentre la família no millori la seva situació.

El pla s'inicia amb 20 MEUR, una quantitat que segons el secretari d’Habitatge i Inclusió Social, Carles Sala, serà "més que suficient" per abordar la situació de setembre a desembre. Les primeres famílies que es podran beneficiar de la mesura són les 185 famílies amb data assenyalada entre l'1 de setembre i el 15 d'octubre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: