Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El TSJC autoritza el toc de queda que demanava el Govern a 161 municipis catalans

S'aplicarà d'1 a 6 de la matinada almenys fins al 23 de juliol

Imatge d'un control dels Mossos d'Esquadra a la T-11, a Tarragona, minuts després d'entrar en vigor el toc de queda, el 25 d'octubre del 2020 Imatge d'un control dels Mossos d'Esquadra a la T-11, a Tarragona, minuts després d'entrar en vigor el toc de queda, el 25 d'octubre del 2020 ELOI TOST / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 16 Juliol 2021 17:20

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha autoritzat el toc de queda nocturn demanat per la Generalitat per a 161 municipis per reduir contagis de covid. El tribunal avala la petició per aplicar el confinament nocturn almenys fins al 23 de juliol i d'1 a 6 de la matinada.

Es tracta dels municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència superior a 400 casos per cada 100.000 habitants en els últims set dies i d'aquelles localitats que es trobin total o parcialment envoltades de municipis amb aquestes característiques.

La fiscalia havia informat favorablement a autoritzar aquesta mesura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: