Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Carrizosa acusa Sánchez de voler-se "carregar" el Tribunal de Comptes per "perdonar" els polítics independentistes

El líder de Cs a Catalunya diu que votar Illa ha estat una "traïció" perquè no havia dit que donaria suport als indults

Imatge del líder de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, aquesta setmana en roda de premsa Imatge del líder de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, aquesta setmana en roda de premsa ARNALD PRAT
Catalunya ACN
Dissabte, 03 Juliol 2021 14:54

El líder de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha acusat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de "deslegitimiar" i voler-se "carregar" el Tribunal de Comptes. En declaracions als mitjans de comunicació des de Tarragona, Carrizosa ha defensat que "qui es gasta diners de tots per pagar festes sectàries i cops a la democràcia, ho ha de pagar de la seva butxaca" i ha lamentat les crítiques del president Sánchez al Tribunal de Comptes "amb l'objectiu de continuar a la Moncloa un temps més". D'altra banda, ha considerat que Salvador Illa ha traït les persones que el van votar a les passades eleccions perquè no va dir que donaria suport als indults als condemnats per l'1-O.

Segons Carrizosa, el PSOE ha provocat una "ferida" al constitucionalisme a Catalunya que durarà molt temps. I ha lamentat que, no només tot el socialisme està alineat amb els indults sinó que, a més, volen "perdonar" els recursos del procés als polítics independentistes.

Pel que fa al president d'ERC, Oriol Junqueras, el líder de Cs diu que segueix amb la seva "mentalitat totalitària" perquè no aparca la via unilateral perquè suposi un "atropellament dels drets" sinó perquè li sembla que ara no és útil i reserva aquesta opció per a més endavant.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: