Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès: "El full de ruta per acabar amb la repressió és que Espanya compleixi amb el Consell d'Europa"

El president assegura que la negociació amb l'Estat serà "de les més complexes" que ha afrontat la Generalitat

Imatge del president del Govern, Pere Aragonès, durant el consell nacional extraordinari d'ERC, aquest 28 de juny de 2021 Imatge del president del Govern, Pere Aragonès, durant el consell nacional extraordinari d'ERC, aquest 28 de juny de 2021 ARNALD PRAT / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 29 Juny 2021 00:16

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha declarat que a la reunió d'aquest dimarts amb el president espanyol, Pedro Sánchez, hi anirà a defensar el que estableix l'informe del Consell d'Europa, que demanava l'alliberament dels presos de l'1-O i la retirada de les euroordres. "El full de ruta per acabar amb la repressió és que Espanya compleixi amb el Consell d'Europa", ha reiterat Aragonès. De fet, el president del Govern ha assegurat que la trobada amb Sánchez serà "un pas mes" en un procés de negociació que serà "de les més complexes que ha afrontar la Generalitat en la seva història recent".

D'altra banda, el president ha criticat que l'actitud del Tribunal de Comptes sigui pròpia de règims que "han de silenciar l'oposició".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: