Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sánchez i Felip VI apel·len a la "unió" per a la recuperació davant d'Aragonès en el sopar inaugural del MWC

El president del govern espanyol diu que "la cooperació institucional i la unitat d'acció" són "el camí"

Imatge de la taula presidencial del sopar inaugural del Mobile World Congress (MWC) 2021 amb el rei Felip VI, els presidents Pedro Sánchez i Pere Aragonès, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau Imatge de la taula presidencial del sopar inaugural del Mobile World Congress (MWC) 2021 amb el rei Felip VI, els presidents Pedro Sánchez i Pere Aragonès, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau GEMMA TUBERT / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 28 Juny 2021 00:26

El rei Felip VI i el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, han apel·lat a la "unió" durant el discurs inaugural del Mobile World Congress (MWC) davant del president, Pere Aragonès. Sánchez ha assegurat que "la cooperació institucional i la unitat d'acció" són "el camí fèrtil per aixecar el país" i que la recuperació econòmica serà més "forta" quan hi predominin els valors de la "cohesió i la unió". Felip VI, per la seva banda, ha fet una referència més genèrica i ha dit que "cal unir forces" per assolir la recuperació "el més aviat possible". Aragonès, en canvi, ha fet un discurs més econòmic i ha celebrat el retorn del congrés.

La crida a la unitat arriba a pocs dies de la trobada entre Sánchez i Aragonès i després que el president del Govern hagi evitat la fotografia amb el rei a la seva arribada al Mobile.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: