Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Surten de les presons els nou líders independentistes després de la concessió dels indults

L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell ha estat la primera en abandonar la presó, en el seu cas la de Wad-Ras

Imatge dels set presos independentistes de Lledoners a les portes del centre penitenciari Imatge dels set presos independentistes de Lledoners a les portes del centre penitenciari NIA ESCOLÀ / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 23 Juny 2021 15:43

Els nou líders independentistes empresonats pels fets de l'1-O han sortit aquest dimecres de les respectives presons després de la concessió dels indults. Al voltant de les 12 del migdia, l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell ha estat la primera en abandonar la presó, en aquest cas de Wad-Ras, a Barcelona. Pocs minuts després ho han fet els set dirigents empresonats a Lledoners: Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Quim Forn, Josep Rull, Jordi Turull i Raül Romeva. El primer que han fet ha estat abanderar una estelada i una pancarta on es llegia "Freedom for Catalonia". L'última en sortir del centre penitenciari ha estat l'exconsellera de Treball Dolors Bassa, que ha deixat enrere Puig de les Basses a les 12.17 hores.

A l'exterior de les respectives presons els esperaven desenes de persones, des de polítics independentistes a manifestants que els volien mostrar el seu suport.

A la sortida, els nou líders empresonats han expressat el seu agraïment a aquelles persones que els han acompanyat durant els més de tres anys que han estat encarcerats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: