Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Puigneró replica a Junqueras que els indults no són "en cap cas" un "triomf"

El vicepresident del Govern diu que el "triomf" per a JxCat és "la fi de la repressió amb l'amnistia"

Imatge del vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, en una roda de premsa a la Casa de la República a Waterloo Imatge del vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, en una roda de premsa a la Casa de la República a Waterloo NAZARET ROMERO / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 21 Juny 2021 07:15

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, ha replicat aquest diumenge al president d'ERC, Oriol Junqueras, que els indults no són "en cap cas" un "triomf", tal com ha assegurat el líder republicà. "En cap cas podem parlar de triomf", ha dit Puigneró en una atenció a mitjans amb Carles Puigdemont i els consellers de Junts a la Casa de la República a Waterloo.

"El que volem amb els indults és que si s'han de fer que es facin", ha dit el vicepresident, que ha subratllat que el "triomf" per a JxCat és "la independència i la fi de la repressió amb l'amnistia". "Aquest és el triomf que hem d'aconseguir", ha dit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: