Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sánchez avança que adoptarà la decisió sobre els indults d'acord als valors de la "concòrdia" i no de la "revenja"

El president del govern espanyol retreu al PP que no li dispensi el suport que ell va brindar amb el 155

Imatge del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, durant una roda de premsa a Brussel·les després de la cimera europea, el 25 de maig del 2021 Imatge del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, durant una roda de premsa a Brussel·les després de la cimera europea, el 25 de maig del 2021 NAZARET ROMERO / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 26 Mai 2021 07:13

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha avançat aquest dimarts que adoptarà la decisió sobre els indults als presos independentistes d'acord als valors constitucionals de la "concòrdia, l'entesa, el retrobament" i la "convivència", i no sobre els de la "revenja". Ha retret al PP que anunciï una batalla política sobre aquesta qüestió. "Jo vaig donar suport a l'aprovació del 155 que suspenia l'autonomia de la Generalitat per defensar la integritat territorial del país i perquè vaig entendre que era una qüestió d'Estat", ha recordat, i "tant de bo tingués la lleialtat que Mariano Rajoy va rebre del PSOE".

Sánchez ha fet aquestes manifestacions a la roda de premsa posterior al Consell Europeu, on ha afirmat que és "molt important mirar al futur, aprendre dels errors", "superar fractures" i buscar la "concòrdia i la convivència".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: