Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès es compromet a "culminar la independència" i "fer inevitable" l'amnistia i l'autodeterminació

El candidat d'ERC a presidir el Govern recepta "altes dosis d'empatia" per superar les "diferències" amb Junts

El candidat d'ERC a la investidura, Pere Aragonès, intervenint al Ple del Parlament, de perfil, el 20 de maig de 2021 El candidat d'ERC a la investidura, Pere Aragonès, intervenint al Ple del Parlament, de perfil, el 20 de maig de 2021 JORDI PLAY / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 20 Mai 2021 21:20

El candidat d'ERC a la presidència de la Generalitat, Pere Aragonès, s'ha compromès a "fer possible la culminació de la independència" i a "fer inevitable" l'amnistia i l'autodeterminació. Així ho ha exposat durant la seva primera intervenció al segon debat d'investidura al qual se sotmet, aquest dijous a la tarda al Parlament. Aragonès també ha receptat "altes dosis d'empatia" per superar les "diferències" amb Junts, amb qui ERC formarà l'executiu de coalició.

El candidat republicà també ha estès la mà als comuns, i ha definit les "quatre banderes" per bastir la legislatura de la "nova Generalitat republicana": la social, la feminista, la verda i la democràtica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: