Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès i Sànchez prometen un Govern "cohesionat", amb "una aposta pel diàleg" i una "confrontació cívica" amb l'Estat

ERC afirma que manté l'acord amb la CUP i escenifica amb JxCat que "no es decebrà" el mandat del 52% independentista

Imatge dels dirigents d'ERC i de Junts, Pere Aragonès i Jordi Sànchez, xocant els punys per celebrar l'acord de govern de coalició, el 17 de maig del 2021 Imatge dels dirigents d'ERC i de Junts, Pere Aragonès i Jordi Sànchez, xocant els punys per celebrar l'acord de govern de coalició, el 17 de maig del 2021 BERNAT VILARÓ / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 17 Mai 2021 21:24

El candidat d'ERC a la presidència de la Generalitat, Pere Aragonès, i el secretari general de Junts, Jordi Sànchez, han promès un Govern "cohesionat". En la roda de premsa d'aquest dilluns al migdia als Jardins del Palau Robert (Barcelona) per anunciar el pre-acord per investir l'actual vicepresident amb funcions de president, els líders d'ERC i Junts també han deixat clara l'"aposta pel diàleg" i la "confrontació cívica" amb l'Estat.

Aragonès ha afirmat que es manté l'acord amb la CUP, i Sànchez ha apuntat que està "convençut" que no serà motiu de "col·lisió". Els dos dirigents han subratllat que el nou Govern "no decebrà" el mandat del 52% independentista sorgit del 14-F.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: