Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC insta JxCat a "no allargar l'agonia" de les negociacions i li reclama "honestedat" per investir Aragonès

Els republicans diuen que estan oberts a "seguir parlant per a tots els pactes que facin falta" un cop hi hagi Govern

Imatge de la portaveu i secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta, en un acte de partit celebrat el 15 de maig del 2021 Imatge de la portaveu i secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta, en un acte de partit celebrat el 15 de maig del 2021 GEMMA SÁNCHEZ / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 16 Mai 2021 00:26

Esquerra ha demanat a JxCat que "no allargui l'agonia" de les negociacions per evitar una nova convocatòria electoral. Els republicans han apel·lat a la "honestedat" dels post convergents per garantir els seus vots en la investidura de Pere Aragonès com a nou president del Govern, així com per formar un nou executiu monocolor que desbloquegi la situació.

La portaveu i secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta, ha instat JxCat a tirar endavant un suport que, ha recordat, ells mateixos havien plantejat els últims dies.

En un acte amb càrrecs locals celebrat aquest dissabte, Vilalta ha insistit que ERC està oberta a "seguir parlant per a tots els pactes que facin falta" un cop es desencalli la investidura i hi hagi un nou executiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: