Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Govern preveu que hi hagi mobilitat lliure per Catalunya a partir de dilluns

També reobrirà la restauració en centres comercials

Imatge d'arxiu de dos agents dels Mossos duent a terme un control de mobilitat a l'àrea de servei del Baix Ebre, a l'AP-7 Imatge d'arxiu de dos agents dels Mossos duent a terme un control de mobilitat a l'àrea de servei del Baix Ebre, a l'AP-7 ANNA FERRÀS / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 21 abril 2021 16:30

El Govern preveu que hi hagi mobilitat lliure per Catalunya a partir de dilluns, segons han confirmat a l'ACN diverses fonts de l'executiu. Les reunions del Procicat continuen aquest dimecres i la decisió no es donarà per tancada al 100%, però, fins que acabin les trobades. Diferents veus del Govern ja han apuntat en les últimes hores que s'aixecaria el confinament comarcal si les dades acompanyaven, com ara la consellera de la Presidència, Meritxell Budó.

S'havia parlat de vegueries o regions sanitàries, però el Govern opta de moment per un confinament perimetral de Catalunya. A més, també reobrirà la restauració dels centres comercials en el mateix horari que la resta, fins a les 17 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: