Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Carrizosa exigeix al Govern que parli amb els sectors econòmics afectats pels canvis en la mobilitat abans d'aplicar-los

El líder de Ciutadans afirma que la "improvisació" de l'executiu agreuja el dany que la pandèmia causa a les empreses

El líder de Ciutadans, Carlos Carrizosa, al centre de la imatge, acompanyat pels portaveus de la formació a l'Ajuntament de Tarragona, Francisco Domínguez, i a la Diputació de Tarragona, Pere Lluís Huguet, el 12 d'abril del 202 El líder de Ciutadans, Carlos Carrizosa, al centre de la imatge, acompanyat pels portaveus de la formació a l'Ajuntament de Tarragona, Francisco Domínguez, i a la Diputació de Tarragona, Pere Lluís Huguet, el 12 d'abril del 202 ELOI TOST / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 12 abril 2021 15:52

El president del grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha exigit al Govern que parli amb els sectors econòmics afectats per les limitacions en la mobilitat abans d'aplicar les decisions. El líder de la formació ha afirmat que la "improvisació" de l'executiu agreuja el dany econòmic que la covid-19 causa a les empreses.

Carrizosa ho ha apuntat des de Tarragona, on aquest dilluns s'ha reunit amb representants de Pimec i de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona (AEHT), que li han traslladat el seu malestar pel darrer confinament comarcal decretat pel Procicat i pel poc marge de temps amb el qual es va anunciar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: