Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Espanya exigirà una PCR per entrar per carretera per la frontera francesa

Hi haurà excepcions pels transportistes, treballadors transfronterers i residents en un radi de 30 kilòmetres

Imatge de la frontera amb un cotxe a punt de creuar-la i cap control, el 31 de gener de 2021 Imatge de la frontera amb un cotxe a punt de creuar-la i cap control, el 31 de gener de 2021 GERARD VILÀ / ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 27 Març 2021 15:02

Espanya exigirà una PCR negativa feta per entrar per carretera creuant la frontera amb l'Estat francès, segons ha publicat aquest dissabte el BOE. La mesura, que es pren per "reciprocitat" i d'acord amb les restriccions que ja aplica França, preveu excepcions per als transportistes, els treballadors transfronterers i els residents en un radi de 30 kilòmetres de la frontera.

La mesura amplia així l'exigència de la PCR negativa que ja es demana als viatgers provinents de França que venen en avió o vaixell, i impacta especialment el sector comercial d'algunes zones com l'Empordà. Per exemple, no es podrà anar des de Perpinyà fins a la Jonquera sense PCR negativa, ja que estan a una distància lleugerament superior als 30 km.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: