Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Borràs es compromet a continuar la feina de Forcadell: "No permetré ingerències del poder executiu i judicial"

Fa una crida a "no posar límits a la democràcia" i veu la legislatura com un "punt d'inflexió" cap a la independència

Diputats de JxCat dempeus aplaudint Laura Borràs després de ser escollida presidenta del Parlament, el 12 de març de 2021 Diputats de JxCat dempeus aplaudint Laura Borràs després de ser escollida presidenta del Parlament, el 12 de març de 2021 JOB VERMEULEN
Catalunya ACN
Divendres, 12 Març 2021 15:17

La recent escollida presidenta del Parlament, Laura Borràs, s'ha compromès a continuar la feina on la va deixar Carme Forcadell. "Cap tribunal ni presó ens farà renunciar a les nostres idees", ha afegit en el seu primer discurs com a presidenta de la cambra dirigint-se als nous diputats. En aquest sentit, ha garantit que no permetrà ingerències del poder executiu i judicial. Borràs també ha fet una crida a "no posar límits a la democràcia" per tal que "l'únic límit" del Parlament sigui l'aspiració dels catalans.

I és que, segons Borràs, en una democràcia "és la llei qui s'ha d'adaptar a la voluntat popular". Finalment, ha fixat la tretzena legislatura que comença avui com un "punt d'inflexió" en l'avenç cap a la independència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: