Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La catalana 'Las niñas' de Pilar Palomero s'imposa als Premis Goya més atípics

Salvador Calvo rep l'estatueta a la millor direcció per 'Adú' i 'Akelarre' s'imposa en les categories tècniques

Pilar Palomero en el moment de rebre el Goya a la millor direcció novell per la producció catalana 'Las niñas', el 6 de març del 2021 Pilar Palomero en el moment de rebre el Goya a la millor direcció novell per la producció catalana 'Las niñas', el 6 de març del 2021 MIGUEL CÓRDOBA / ACADÈMIA DEL CINEMA ESPANYOL
Catalunya ACN
Diumenge, 07 Març 2021 01:02

La producció catalana 'Las niñas' ha fet bons els pronòstics i ha brillat amb llum pròpia als Goya més atípics, amb els premis a millor pel·lícula, direcció novell, guió original i direcció de fotografia. 'Adú' ha rebut el segon gran premi de la nit, amb l'estatueta a millor direcció per Salvador Calvo, a més de la de so, direcció de producció i actor revelació per Adam Nourou.

'Akelarre' s'ha fet un lloc entre els premis tècnics, amb el de millor vestuari, maquillatge i perruqueria, efectes especials, música i direcció artística. Patricia López Arnaiz s'ha emportat el guardó a millor actriu protagonista per 'Ane', un film dirigit per David P. Sañudo que també ha guanyat el d'actriu revelació per Jone Laspiur, i a millor guió adaptat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: