Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els comuns proposen un Govern amb ERC i el suport del PSC com a "única opció real" per a un executiu "progressista"

Albiach demana "generositat i intel·ligència política" a Pedro Sánchez per afavorir la formació del Govern

La candidata dels comuns, Jéssica Albiach, en la valoració dels resultats de les eleccions La candidata dels comuns, Jéssica Albiach, en la valoració dels resultats de les eleccions MARIONA PUIG / ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 27 Febrer 2021 15:16

El Consell Nacional de Catalunya en Comú ha aprovat aquest dissabte apostar per un Govern d'ERC i ECP amb el suport extern del PSC com a "única alternativa real" per a un Executiu d'esquerres. La coordinadora general de la formació, Jéssica Albiach, ha reconegut que no és una fórmula "fàcil", però ha assegurat que és "l'única opció" davant els vetos creuats entre ERC i el PSC. En aquest context, Albiach ha demanat un "gest de generositat" als socialistes, la força guanyadora de les eleccions, i ha recordat que ERC té dues majories parlamentàries disponibles.

Per això, també ha demanat "intel·ligència política" al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, amb l'objectiu d'afavorir la formació d'aquest Govern "progressista".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: