Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès defensa els Mossos i crida a la calma: els aldarulls "no són llibertat d'expressió ni de manifestació"

El vicepresident avala la presència d'antiavalots i creu que cal abordar el model en debat al Parlament

El vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, el 22 de febrer de 2021 El vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, el 22 de febrer de 2021 ARNAU CARBONELL / VICEPRESIDÈNCIA
Catalunya ACN
Dimarts, 23 Febrer 2021 07:27

El vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, ha donat suport aquest dilluns als Mossos d'Esquadra i ha fet una crida a la calma davant les concentracions en contra de l'empresonament de Pablo Hasel. En roda de premsa, Aragonès ha dit que el Govern està compromès amb la llibertat d'expressió i de manifestació però ha apuntat que aquests drets no emparen els aldarulls amb el "saqueig del comerç", "la crema del mobiliari públic" o "l'enfrontament amb els treballadors públics".

El republicà ha avalat la gestió policial feta, la presència dels antiavalots i ha apuntat que el debat sobre el model de seguretat català s'ha d'abordar al Parlament la propera legislatura "amb serenitat i no a cop calent".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: