Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salut es queda sense reserves de vacuna aquesta setmana i retarda la segona dosi de 10.000 persones més enllà de 21 dies

Argimon descarta canviar l'estratègia i començar a vacunar els majors de 80 anys: "No tenim vacunes"

Imatge d'Imma Fornells, la primera professional sanitària en rebre la segona dosi de la vacuna a la residència la Creu de Palau de Girona Imatge d'Imma Fornells, la primera professional sanitària en rebre la segona dosi de la vacuna a la residència la Creu de Palau de Girona DEPARTAMENT DE SALUT
Catalunya ACN
Dimecres, 27 Gener 2021 15:15

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha explicat que Catalunya es quedarà sense reserves de la vacuna contra la covid aquesta setmana i 10.000 persones no podran rebre la segona dosis en el termini de 21 dies. Tot i això, ho faran abans d'esgotar el màxim de 42. Catalunya ha rebut 217.000 vacunes, de les quals 200.000 estan administrades i 17.000 es posaran entre aquest dimecres i dijous al matí.

Demà es farà la segona tramesa de la setmana, de 30.000 dosis, que s'administraran fins diumenge. "Ja hem consumit tot l'estoc estratègic, demà les neveres estaran buides", ha dit, a l'espera que dilluns arribi una nova remesa. Així, ha descartat canviar l'estratègia i començar a vacunar majors de 80. "No tenim vacunes", ha dit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: