Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC continua estudiant si impugna l'endarreriment del 14-F i demana als partits "que suspenguin la campanya"

Els socialistes no celebraran actes electorals ni penjaran cartells per no contribuir al "desgavell"

Imatge d'arxiu de la portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados, i del secretari d'organització, Salvador Illa, parlant durant un consell nacional Imatge d'arxiu de la portaveu del PSC al Parlament, Eva Granados, i del secretari d'organització, Salvador Illa, parlant durant un consell nacional SÍLVIA JARDÍ / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 18 Gener 2021 14:53

El PSC continua estudiant si presenta un recurs contra l'ajornament de les eleccions previstes per al 14-F. La viceprimera secretària, Eva Granados, ha explicat que estan a l'espera dels informes jurídics que han sol·licitat a diversos juristes i que decidiran si impugnen el decret d'endarreriment o no segons el que diguin.

D'altra banda, i d'acord amb això, els socialistes catalans han decidit que "suspenen la campanya electoral" per "no contribuir al desgavell" i han emplaçat la resta de partits a fer el mateix. Ha detallat que no celebraran cap acte electoral ni tiraran endavant cap tipus de material tot i que ja estaven immersos en una precampanya electoral que donen, per ara, per "desconvocada".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: