Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Argimon diu que es reuniran el cap de setmana per parlar del Nadal i defensa no avançar al segon tram abans del pont

Insisteix en les trobades de 10 persones i en fer tests als usuaris de residències per passar en família aquests dies

Imatge d'arxiu del secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, atenent els mitjans de comunicació a les Franqueses del Vallès Imatge d'arxiu del secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, atenent els mitjans de comunicació a les Franqueses del Vallès ÀLEX RECOLONS / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 26 Novembre 2020 14:42

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha explicat que hi haurà reunions aquest cap de setmana per perfilar com serà el Nadal a Catalunya. Sobre la taula es manté la proposta de reunions de fins a 10 persones, tot i la proposta de l'Estat de limitar-les a sis, i la possibilitat de flexibilitzar el toc de queda les nits de Nadal i Cap d'Any. Ha defensat també no avançar el pas al segon tram abans del pont i mantenir-lo en el dia 7 de desembre, que és quan finalitza el primer. "Hem de ser seriosos", ha dit.

També ha apostat per fer tests a la sortida i retorn dels usuaris de residències perquè puguin viure aquests dies en família. D'altra banda, ha reconegut que si es poguessin donar més ajuts no s'estaria fent una reobertura.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: