Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salut anuncia una estratègia de cribratge massiu amb PCR d'automostra a les farmàcies i amb 500 rastrejadors més

Es faran proves en zones d'alta incidència però també en llocs estratègics i en entorns com el laboral o l'esportiu

Imatge de dues persones fent-se la PCR aquest divendres 30 d'octubre de 2020 al pavelló de Palafrugell Imatge de dues persones fent-se la PCR aquest divendres 30 d'octubre de 2020 al pavelló de Palafrugell SALUT
Catalunya ACN
Divendres, 20 Novembre 2020 14:55

El Departament de Salut ha anunciat aquest divendres una estratègia de cribrartge massiu amb PCR d'automostra a les farmàcies i amb la incorporació de 500 rastrejadors més (arribant als 3.000). La consellera de Salut, Alba Vergés, ha explicat que la intenció és "anar a buscar el virus" amb cribratges comunitaris, intensius, en zones d'alta incidència però també en llocs estratègics amb unitats mòbils i temporals.

A les farmàcies es faran PCR d'automostra. D'altra banda, també hi haurà cribratges a col·lectius vulnerables, com ara a les residències, i també en entorns específics, com ara el laboral, a través de les entitats esportives i també al món sanitari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: