Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Guàrdia Civil vincula Oriol Soler amb Assange, Snowden i una "estratègia de desestabilització" del Kremlin

L'institut armat deté l'empresari del món de la cultura i està previst que passi a disposició judicial divendres

Moment en què Oriol Soler surt de casa seva en qualitat de detingut i se l'enduen la Guàrdia Civil Moment en què Oriol Soler surt de casa seva en qualitat de detingut i se l'enduen la Guàrdia Civil MAR MARTÍ / ACN
Catalunya ACN
Dimecres, 28 Octubre 2020 21:16

La Guàrdia Civil vincula l'empresari Oriol Soler amb Eduard Snowden, Julian Assange i una presumpta campanya de "desestabilització i desinformació" liderada pel Kremlin, segons la interlocutòria del jutjat d'instrucció número 1 de Barcelona, a la qual ha tingut accés l'ACN.

L'institut armat ha escorcollat durant més de quatre hores el domicili de Soler a Igualada i se l'han emportat detingut al voltant de la una amb la intenció que passi a disposició judicial divendres. El seu advocat, Benet Salellas, denuncia que Soler "no estaria detingut si no fos independentista" i atribueix l'operació a una "criminalització de l'activisme polític". Ha apuntat que la mateixa interlocutòria diu que encara "s'ha de verificar correctament" la malversació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: