Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un miler de restauradors i comerciants protesten a Barcelona contra el tancament: "Volem treballar"

El Gremi de Restauració, Barcelona Comerç, Foment i Pimec s'uneixen per reclamar mesures compensatòries

Imatge de la concentració dels restauradors a la plaça Sant Jaume, el 16 d'octubre de 2020 Imatge de la concentració dels restauradors a la plaça Sant Jaume, el 16 d'octubre de 2020 MARTA CASADO PLA / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 16 Octubre 2020 14:57

Un miler de restauradors i comerciants s'han manifestat a plaça Sant Jaume per protestar contra el tancament de 15 dies decretat pel Govern, que està en vigor però pendent de l'aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). La convocatòria ha comptat amb el suport d'entitats com el Gremi de Restauració, Barcelona Comerç, Foment, Pimec, que s'han unit per reclamar mesures que compensin les pèrdues que haurà d'afrontar el sector i que no es poden solucionar amb els 40 milions d'euros oferts pel Govern, segons denuncien.

Els concentrats han cridat consignes com "Volem treballar", "La restauració no és el problema" o "Govern dimissió" i han llançat ous i plats a les portes de l'Ajuntament i de la Generalitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: