Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra recomana no viatjar a Madrid i es planteja ampliar restriccions a Catalunya per la covid-19

El president de la Generalitat avança que s'està estudiant tancar parcs infantils i demana baixar el "ritme social"

Imatge del president de la Generalitat, Quim Torra Imatge del president de la Generalitat, Quim Torra GERARD ARTIGAS / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 22 Setembre 2020 09:07

El president de la Generalitat, Quim Torra, recomana no viatjar a Madrid excepte que sigui per un cas excepcional i amb mesures de prudència. Així ho ha dit en un acte amb la Creu Roja. A més, el cap de l'executiu ha avançat que el Govern s'està plantejant ampliar mesures de restriccions a Catalunya com tancar parcs infantils per evitar aglomeracions i ha demanat que es baixi el "ritme social".

Torra ha explicat que ha parlat amb AENA i Renfe perquè es facin controls de temperatura a les persones que vinguin de la comunitat de Madrid. Així mateix, ha explicat que es reunirà amb el gremi de restauradors per fer incidència en l'obligatorietat de l'ús de la mascareta a les terrasses i ha dit que només s'ha de treure en el moment de consumir.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: