Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sanitat registra 3.172 nous positius per covid-19 a Espanya i 28.579 morts, 2 menys que dimarts després de depurar dades

El Ministeri xifra en 1.690 els diagnosticats el dia previ sense comptar els casos de Madrid per problemes tècnics

Imatge d'una sanitària obrint una carpa del SEM a Terrassa mentre un noi accedeix a fer-se la prova PCR Imatge d'una sanitària obrint una carpa del SEM a Terrassa mentre un noi accedeix a fer-se la prova PCR GEMMA SÁNCHEZ / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 13 Agost 2020 00:02

El Ministeri de Sanitat ha registrat 3.172 nous positius per covid-19 a Espanya en relació amb el total de casos confirmats aquest dimarts. Segons l'últim informe, des que va començar la pandèmia hi ha hagut 329.784 casos confirmats per proves diagnòstiques. D'aquests, 1.690 s'han diagnosticat el dia anterior. De nou, la CCAA amb més diagnòstics el dia previ és l'Aragó amb 306 seguida del País Basc amb 268. Madrid no ha actualitzat dades per problemes tècnics. Catalunya n'ha notificat 200. Pel que fa a les defuncions, Sanitat xifra en 28.579 el total de morts per coronavirus a tot l'Estat espanyol, dos menys que aquest dimarts després que el País Basc hagi depurat dades i eliminat duplicats.

Segons l'últim informe, hi ha hagut 65 defuncions en els últims set dies, la majoria a l'Aragó (23). A Catalunya van ser-ne dos. En l'última setmana hi ha hagut 864 hospitalitzacions i 49 ingressos en UCI.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: