Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Bèlgica rebutja la tercera euroordre contra Puig i diu que el Suprem "no és competent" per demanar-ne l’extradició

L’exconseller assegura que "la pilota torna a estar a la teulada de la justícia espanyola"

Imatge de l'exconseller Lluís Puig a la seva arribada al Palau de Justícia de Brussel·les, el 23 de juny de 2020 Imatge de l'exconseller Lluís Puig a la seva arribada al Palau de Justícia de Brussel·les, el 23 de juny de 2020 NATÀLIA SEGURA / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 07 Agost 2020 15:29

La justícia belga ha rebutjat la tercera euroordre contra l’exconseller Lluís Puig al·legant que el Tribunal Suprem no és l’òrgan "competent" per demanar-ne l'extradició a l’estat espanyol. Segons un comunicat emès aquest divendres, el tribunal ha "denegat l’execució de l’ordre europea d’arrest considerant que l’autoritat espanyola que ha emès el mandat no és competent per fer-ho".

En una roda de premsa des de Brussel·les, on Puig va traslladar-se junt amb altres polítics independentistes el novembre del 2017, Puig ha destacat que la decisió de la justícia belga corrobora que "el Suprem tampoc era competent per fer el judici de l’1-O" i "la causa no hauria d’haver començat mai".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: