Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra demana abordar un referèndum i l'amnistia dels líders independentistes a la taula de diàleg amb l'Estat

El president reclama que formin part de l'ordre del dia de la reunió

El president de la Generalitat, Quim Torra, en roda de premsa després de la reunió del Consell Executiu del 4 d'agost de 2020 El president de la Generalitat, Quim Torra, en roda de premsa després de la reunió del Consell Executiu del 4 d'agost de 2020 MARIONA PUIG / ACN
Catalunya ACN
Dijous, 06 Agost 2020 14:20

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha demanat que s'abordi l'amnistia per als líders independentistes empresonats i un referèndum sobre la independència de Catalunya a la taula de diàleg amb l'Estat. Ho ha reclamat a Twitter a la ministra d'Hisenda i portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, que ha instat Torra a aclarir si vol reunir-se amb l'executiu estatal abans de convocar eleccions al Parlament.

El president català li ha respost que "està equivocada" perquè el Govern "sempre" està disposat a reunir-se amb el govern espanyol "en una taula de negociació on hi hagi un ordre del dia" amb i l'amnistia i els detalls de la celebració d'un referèndum.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: