Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aragonès: "Cal fer caure la monarquia espanyola. La família Borbó és una organització criminal i cal denunciar-ho"

El vicepresident del Govern assegura que el tercer grau és "un pas en termes d'humanitat" però encara una "condemna"

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, durant la seva intervenció en l'acte polític del Jovent Republicà celebrat a Montblanc El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, durant la seva intervenció en l'acte polític del Jovent Republicà celebrat a Montblanc MAR ROVIRA / ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 18 Juliol 2020 21:06

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha denunciat la corrupció de la monarquia espanyola i l'ha titllada d'organització criminal." Veiem com a la Zaruela els feixos de bitllets anaven repartint-se mentre la gent d'aquest país passava gana i patia precarietat, aixo cal denunciar-ho i cal fer caure aquest regim i monarquia", ha assegurat Aragonès en l'acte polític del Jovent Republicà, celebrat aquest dissabte a Montblanc.

El coordinador nacional d'ERC també s'ha referit als presos independentistes i ha apuntat que el tercer grau penitenciari és un "pas en termes d'humanitat" i que ja poden respirar una "mica de llibertat". Amb tot, ha indicat que encara és una condemna, "perquè la llibertat només arribarà amb l'amnistia".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: