Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torrent i Maragall es querellaran contra l'exdirector del CNI Félix Sanz Roldán per espionatge polític

Els dos polítics han estat espiats pel programa Pegasus que només es ven a estats

El president del Parlament, Roger Torrent, i el diputat d'ERC Ernest Maragall arriben a la sala on ERC celebra una reunió El president del Parlament, Roger Torrent, i el diputat d'ERC Ernest Maragall arriben a la sala on ERC celebra una reunió MARC PUIG - ERC
Catalunya ACN
Dijous, 16 Juliol 2020 15:19

El president del Parlament, Roger Torrent, i el diputat i exconseller, Ernest Maragall, presentaran una querella contra qui era el màxim responsable del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) l’any 2019, Felix Sanz Roldán, arran del cas d’espionatge del qual han estat víctimes mitjançant la intromissió de Pegasus als seus telèfons mòbils.

L'advocat de Torrent i Maragall, Andreu Van den Eynde, ha explicat a Rac 1 que la querella va en contra de Roldán perquè "és qui controlava tota l'activitat del CNI". I tot i no concretar la data de la presentació de la querella, ha assegurat que serà de manera "imminent". Van den Eynde s'ha mostrat convençut que es tracta d'un cas d'espionatge d'estat contra l'independentisme.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: