Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un jutjat no ratifica l'enduriment del confinament de Lleida i set municipis més del Segrià decretat pel Govern

La jutgessa considera que la presa de mesures "de tanta gravetat" és competència de l'Estat i no de l'executiu català

Una dona demana als polítics que donin la cara, en un cartell que ha portat a la concentració a Lleida en contra de l'enduriment del confinament a Lleida i set municipis més del Segrià, el 12 de juliol de 2020. Una dona demana als polítics que donin la cara, en un cartell que ha portat a la concentració a Lleida en contra de l'enduriment del confinament a Lleida i set municipis més del Segrià, el 12 de juliol de 2020. LAURA CORTÉS / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 13 Juliol 2020 08:29

El jutjat d'instrucció número 1 de Lleida en funcions de guàrdia no ha ratificat l'ordre del Govern d'endurir el confinament de Lleida i set municipis més del Segrià. En la resolució, notificada aquesta matinada, la jutgessa considera que la resolució del Govern "sembla una còpia" del decret de l'estat d'alarma del passat 14 de març del govern espanyol i afegeix que el que es pretén és "eludir" l'estat d'alarma parcial previst a la legislació. Afegeix que la presa de mesures "de tanta gravetat" és una competència estatal i que el president del govern pot sol·licitar al govern espanyol la declaració de l'estat d'alarma.

Tot i això, el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) publica aquest dilluns la resolució del Govern amb les noves mesures.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: