Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Govern vol que la mascareta sigui obligatòria per evitar més "relaxament"

El Procicat regularà entre avui i demà l'ús de la mesura en espais públics i privats

Imatge del president de la Generalitat, Quim Torra, amb els consellers Meritxell Budó i Pere Aragonès a la reunió del Govern Imatge del president de la Generalitat, Quim Torra, amb els consellers Meritxell Budó i Pere Aragonès a la reunió del Govern JORDI BEDMAR / PRESIDÈNCIA
Catalunya ACN
Dimarts, 07 Juliol 2020 14:32

El Govern vol que l'ús de la mascareta sigui obligatòria. La portaveu de l'executiu, Meritxell Budó, ha defensat que aquesta mesura de protecció i prevenció per la covid-19 s'apliqui tant en espais públics com privats encara que es pugui garantir la distància de seguretat de 1,5 metres. Així ho ha explicat durant la roda de premsa a Palau d'aquest dimarts al migdia, posterior al Consell Executiu, i en coincidència amb el que ja havia avançat la consellera de Salut, Alba Vergés, aquest matí a Rac1.

Budó ha dit que l'ús obligatori de la mascareta evitarà més "relaxament" entre la ciutadania. El Procicat es reunirà entre avui i demà per aprovar la decisió. La consellera assegura que no hi ha discrepàncies entre JxCat i ERC en aquest sentit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: