Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els brots al Segrià pugen a 14 i Salut no descarta el confinament domiciliari si la situació no millora en 15 dies

Són en 10 empreses hortofructícoles, 2 residències de gent gran, l'alberg Jericó i un edifici del Centre Històric

Reunió de la comissió territorial de seguiment del coronavirus al Segrià, el 6 de juliol de 2020 Reunió de la comissió territorial de seguiment del coronavirus al Segrià, el 6 de juliol de 2020 LAURA CORTÉS / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 06 Juliol 2020 15:16

El brots de covid-19 al Segrià s'han doblat en una setmana i han pujat dels 7 als 14. En concret, són en 10 empreses hortofructícoles, 2 residències de gent gran, a l'alberg Jericó (26 casos) i en un edifici del Centre Històric (15).

Des del Departament de Salut s'ha insistit en la importància de les mesures de seguretat com la mascareta, la distància i el rentat de mans i la gerent de la regió sanitària de Lleida, Divina Farreny, preveu que durant 10 o 15 dies continuïn augmentant els casos perquè les tendències, ha dit, "no canvien d'un dia per un altre".

Si en 15 dies, però, la incidència del virus no baixa, Salut no descarta mesures més extremes com el confinament domiciliari.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: