Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salut detecta 140 nous positius a la regió sanitària de Lleida en l'últim balanç

Ponent té 3.846 casos confirmats de coronavirus

Imatge de l'hospital de campanya que s'ha instal·lat per atendre casos de covid-19 i de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, el 4 de juliol de 2020 Imatge de l'hospital de campanya que s'ha instal·lat per atendre casos de covid-19 i de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida, el 4 de juliol de 2020 ANNA BERGA / ACN
Catalunya ACN
Diumenge, 05 Juliol 2020 13:01

La regió sanitària de Lleida ha confirmat 140 nous casos de coronavirus, segons les últimes dades publicades pel Departament de Salut aquest dissabte. La xifra suposa un lleuger descens respecte a dissabte, quan se'n van detectar 155, però confirma la tendència en augments de triple dígit en els últims dies.

En total, hi ha ara a la regió sanitària de Lleida 3.846 casos positius, però els augments no es registren a les residències, on es mantenen amb 599 positius en els dos últims dies. La xifra de víctimes mortals no ha variat, i segueix en 210 des de l'inici de la pandèmia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: