Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Govern reclama a Nissan "reconsiderar" el tancament "injust i injustificat": "No ho donem per definitiu en absolut"

La Generalitat crearà una oficina tècnica per coordinar l'acció dels departaments

Imatge de la reunió del president de la Generalitat, Quim Torra, amb el vicepresident, Pere Aragonès, i els consellers Àngels Chacón i Chakir el Homrani, el 28 de maig de 2020 Imatge de la reunió del president de la Generalitat, Quim Torra, amb el vicepresident, Pere Aragonès, i els consellers Àngels Chacón i Chakir el Homrani, el 28 de maig de 2020 GENERALITAT DE CATALUNYA
Catalunya ACN
Dijous, 28 Mai 2020 15:12

El Govern ha reclamat a Nissan "reconsiderar" el tancament de les plantes a Catalunya, i denuncia que la decisió és "injusta i injustificada". En una compareixença telemàtica conjunta, el president de la Generalitat, Quim Torra; el vicepresident, Pere Aragonès; la consellera d'Empresa, Àngels Chacón; i el titular de Treball, Chakir el Homrani, han valorat aquest dijous al matí l'anunci de Nissan.

Torra ha asseverat que el Govern no dona la decisió de l'empresa "per definitiva, en absolut", i ha afegit que l'executiu "no renunciarà a res". La Generalitat crearà una oficina tècnica per coordinar l'acció dels departaments d'Economia, Empresa i Treball que es posarà en marxa "immediatament".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: