Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'últim balanç de Sanitat redueix el total de morts a Espanya per coronavirus a 26.834, gairebé 2.000 menys que ahir

El Ministeri també notifica 372 positius menys que el global de diumenge i els xifra en 235.400

Una professional del CAP Manso, amb l'equip de protecció individual (EPI) extreu una mostra de sang amb una punxada al dit d'una participant a l'estudi de seroprevalença del coronavirus a nivell estatal Una professional del CAP Manso, amb l'equip de protecció individual (EPI) extreu una mostra de sang amb una punxada al dit d'una participant a l'estudi de seroprevalença del coronavirus a nivell estatal LAURA FÍGULS / ACN
Catalunya ACN
Dilluns, 25 Mai 2020 19:00

L'últim balanç de l'impacte del coronavirus a Espanya fet públic aquest dilluns pel Ministeri de Sanitat redueix el total de morts per la covid-19 a 26.834, 1.918 menys en relació amb la xifra notificada diumenge. El Ministeri de Sanitat ha canviat el format amb el qual presentava el balanç de les dades de la pandèmia i ha comunicat 50 defuncions "amb data de defunció en els últims set dies" -tres a Catalunya-. Pel que fa als casos confirmats com a positius per coronavirus, el govern espanyol també rectifica el total i el redueix en 372, ja que ara xifra en 235.400 els contagiats. D'aquests, 132 són casos diagnosticats el dia previ i 3.121 en els últims set dies.

"Les discrepàncies que puguin aparèixer en relació amb les dades de casos totals notificats prèviament són resultat de la validació dels mateixos per les Comunitats Autònomes i a la transició a la nova estratègia de vigilància", diu la nota del Ministeri de Sanitat, que avisa que "aquesta discrepància podria persistir encara diversos dies".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: